Adgangskontrol

Hold uvedkommende ude og gør det nemt for dig at komme ind

Masser af fordele ved adgangskontrol

Der er mange fordele ved adgangskontrol. Først og fremmest gør du det let og enkelt at administrere dine adgangskort og koder. Derudover har du mulighed for at tilpasse funktioner, som for eksempel tidsbegrænset adgang. Du slipper altså også for nøgler der forsvinder og mindsker risikoen for uvedkommende gæster.

Systemerne kan betjenes af flere forskellige typer adgangsgivende midler, heriblandt brikker, kort, pinkoder eller kombinationer af disse. Du har også mulighed for at slette adgange med det samme, hvis der er behov for det.

Hos KBH Låse & Sikring tilpasser vi hvert enkelt adgangskontrolsystem til den enkelte kunde, så du altid kan være tryg.

Fleksibilitet og sikkerhed

Når vi har installeret adgangskontrol i din ejendom, vil du altid have styr på hvem der kommer ind og ud af ejendommen, hvornår i døgnet samt hvor længe. Dette skaber en tryghed for dig som erhvervsdrivende. Hvert enkelt adgangssystem er skræddersyet til dig og dine behov, og du vil derfor have mulighed for brugertilpassede funktioner.

Kontakt os nu for flere informationer

Er du interesseret i at høre mere om adgangskontrol? Eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på telefon 2020 7770 eller skrive en e-mail til kontakt@kbhlaase.dk. Så kontakter vi dig så snarest muligt.

Få et tilbud