Dørautomatik

Effektiviser adgangen til din bygning med dørautomatik

Gør hverdagen lettere

Hos KBH Låse & Sikring er vi specialiseret i låsebaserede løsninger til erhvervsdrivende, butikker, ejerforeninger m.m. Når I får installeret en dør, der åbner og lukker automatisk, mindsker I kontaktflader og reducerer bakteriespredning. Udover den luksus det er, at have dørautomatik installeret, kan det nogle steder være en nødvendighed, for at tilgodese mennesker med pladskrævende hjælpemidler og dermed sørge for handicapvenlige faciliteter.

Skal du have installeret dørautomatik? KBH Låse & Sikring står klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, så finder vi den bedste løsning til jeres behov.

Vi giver altid rådgivning

Vi står altid klar til at rådgive dig, og vi hjælper med at opfylde dine ønsker og behov. Det er vores erfaring at din tilfredshed er vores succes. Derfor sætter vi en ære i at finde den løsning, der passer lige netop dig.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag.

Kontakt os nu til en gratis og uforpligtende snak

Har du brug for rådgivning til din specifikke situation? Eller er du klar til at få installeret dørautomatik? Ring til os og få en gratis og uforpligtende snak om din specifikke opgave. Du kan ringe til os på telefon 2020 7770 eller skrive en e-mail til kontakt@kbhlaase.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få et tilbud