Dørtelefon

Skab bedre kontrol over, hvem der lukkes ind i din ejendom

Dørtelefoner skaber trygge rammer

Har I brug for at skabe bedre rammer i jeres ejendom? Så er moderne dørtelefonsystemer et godt valg. Dørtelefoner er en relativ simpel løsning, der skaber stor værdi og tryghed i boligforeninger, lejlighedskomplekser og på kontorer rundt om i landet. Dørtelefoner sikrer, at ingen uvedkommende får adgang til en ejendom, uden de har et reelt ærinde.

Der er flere muligheder, når der skal vælges dørtelefon. I har mulighed for at vælge en klassisk dørtelefon, der blot giver muligheden for konventionel tovejskommunikation. Dog ses det ofte, at valget falder på dørtelefoner med indbygget kamera, der giver en ekstra sikkerhed. Det er også muligt f.eks. at koble systemet til din smartphone. Har I et eksisterende system, der skal repareres, så hjælper vi dig også gerne.

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed

Hos KBH Låse & Sikring, er vi eksperter i at skabe de bedste og mest trygge rammer. Vi har flere års erfaring inden for sikring, og tilbyder kun de bedste og mest moderne løsninger der findes på markedet. Vælger du os som installatør, er du garanteret et solidt og holdbart produkt, monteret og installeret af kompetente fagfolk med mange års erfaring i branchen.

Dørtelefoner til konkurrencedygtige priser

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, om der skal være kamera eller ikke, er vi klar til at hjælpe. Vores priser er konkurrencedygtige, så tag endelig fat i os, så vi sammen kan finde den bedste løsning, alt efter behov og ønsker. Du kan kontakte os på telefon 2020 7770 eller på e-mail: kontakt@kbhlaase.dk og få et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud