Overvågning

Effektiv og pålidelig sikkerhedsløsning til både privat og erhverv

Få et bedre overblik med overvågning

Få mere kontrol over dit område med intelligente overvågningssystemer fra KBH Låse & Sikring. Vi specialiserer os i skræddersyede overvågningssystemer, herunder mindre systemer til private og mere komplicerede systemer til virksomheder og boligforeninger.

Du har bl.a. mulighed for at vælge at få besked, hvis et område bliver overtrådt, og vores systemer kan let integreres med alarmsystemer og adgangskontrol – både i virksomheder og hjemme hos dig.

Vi leverer en overvågningsløsning der passer til dine specifikke behov. Kontakt os for at få mere information og et uforpligtende tilbud.

Professionalisme og ordentlighed

Når du vælger os, så er du garanteret en professionel og pålidelig service fra start til slut. Vi mener, at punktlighed er en vigtig faktor for at levere en god service. Vi overholder altid aftaler og kommer til tiden, og derudover efterlader vi altid stedet pænt og ryddeligt, når vi er færdige.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt dine eksperter i dag

Vi er dine eksperter i overvågning. Kontakt os så hjælper vi med at finde den rigtige løsning til jer samt et uforpligtende tilbud. Ring til os på 2020 7770 allerede i dag. Du er også velkommen til at kontakte os på kontakt@kbhlaase.dk eller ved at udfylde vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få et tilbud