Låsesmed med døgnservice

Vi kommer med det samme – ring til din lokale låsesmed 24/7

Har du brug for en låsesmed?

Har du brug for en låsesmed? Kontakt KBH Låse & Sikring med det samme. Vi har døgnservice 24/7 året rundt.

Uanset om du har mistet dine nøgler, er blevet låst ude af din bolig, butik eller virksomhed, eller du har brug for en hurtig reparation af din lås, så er vi klar til at hjælpe.

Mange tror fejlagtigt, at en oplukning foretaget af en låsesmed medfører en ekstra omkostning til en ny lås. Det er ikke altid tilfældet. Ny og moderne teknologi gør det muligt at foretage en nænsom oplukning, der i mange tilfælde sikrer, at din lås forbliver intakt.

Ærlig rådgivning og kundetilfredshed

Hos KBH Låse & Sikring går vi op i, at tingene er i orden og at vi altid lever op til dine forventninger – derfor får du altid ærlig rådgivning skræddersyet din specifikke situation. Kvalitet og kundetilfredshed er nøgleordene, og vi vil altid stræbe efter at levere den bedste service til vores kunder.

Kontakt os nu, hvis du har brug for en pålidelig låsesmed.

Kontakt din lokale låsesmed

Vi står klar til at løse enhver adgangsudfordring. Kontakt os med det samme, så er vi straks på vej. Ring til os på telefon 2020 7770. Står du overfor en mindre akut situation er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@kbhlaase.dk eller via kontaktformularen.

Få et tilbud